Friday, August 23, 2013

Cum sa gasiti hoteluri ieftine

Preturile camerelor de hotel variaza in functie de mai multi factori, iar identificarea celor mai bune oferte de pe piata poate coplesi orice persoana. Pentru a va bucura de cele ami bune oferte de preturi la hoteluri, va listam cateva sfaturi pe care daca le urmati veti putea obtine economii de pana la 70%!

In primul rand, rezervarea directa la hotel nu reprezinta garantia obtinerii celui mai mic pret. Agentii de turism pot avea negociate tarife mult mai avantajoase, dar avand atatea alegeri la dispozitie, cum aflati cine are cel mai bun pret? BookingFair.com este motor de cautare hoteluri si bilete de avion. Disponibil si in limba romana, BookingFair.com ofera acces la o baza de date de peste 350,000 hoteluri din intreaga lume. Pur si simplu selectati localitatea unde doriti sa calatoriti si veti primi o oferta a tuturor hotelurilor disponibile in perioada dorita si preturile comparate pentru fiecare din acestea de la diferite agentii de turism online - astfel veti gasi cel mai bun pret pentru exact aceeasi camera.

Un alt sfat este folositi voucherele de discount disponibile pentru unii operatori. Astfel, puteti obtine pana la 50% reducere la rezervari folosind astfel de oferte. Ca exemplu, va recomandam sa activati ofertele disponibile prin Hotelopia.com discount codes.

Deasemenea, rezervarea timpurie va pot aduce alte reduceri de pret - de multe ori, cu cat rezervati mai din timp, cu atat va fi mai bun pretul obtinut, plus ca va veti asigura si de disponibilitatea cazarii la hotelurile dorite.

No comments:

Post a Comment